top of page

Karrierevekst i Høst: Planlegg for Personlig Fremgang

Nå er det høst i lufta, og med den kommer en god sjanse til å dyrke din karrierevekst. Uansett om du akkurat har startet i arbeidslivet eller har erfaring under beltet, er høsten den perfekte tiden til å ta noen steg fremover og investere litt ekstra i karrieren din og personlig fremgang.


Hos Time2Staff er vi opptatt av å hjelpe folk videre på veien frem i arbeidslivet og inn i faste stillinger. Denne gangen ønsker vi å dele noen råd som forhåpentligvis faller i god jord hos flere av dere.


holografisk person på en linje som går oppover, time2staff logoer i et rektangel nedenfor

Høstmål for Karrierevekst

Har du allerede satt deg noen mål for høstsesongen? Det kan være lurt å definere et par realistiske mål som kan føre deg videre. Enten det innebærer å mestre en ny ferdighet, bli med på et prosjekt eller forbedre eksisterende ferdigheter. Det må heller ikke være jobbrelatert, en personlig seier i f.eks. en hobby du har, vil styrke deg og sende deg fremover som menneske.


Høstlæring og Egenutvikling

Høsten gir oss også en flott anledning til å dyrke egen kompetanse. Utforsk hvilke muligheter du har innenfor det som er spesielt relevant for deg. Flere bedrifter tilbyr egne workshops og online kurs som du kan være med på. Dette kan du enkelt finne med å søke på Google, eller du kan høre med noen du kjenner. I tillegg kan du finne

spennende bøker som kan hjelpe med å fordype deg innen ditt felt. Har du noen idoler? Det å hente inspirasjon fra noen som er der du selv ønsker å være i livet, kan være en fin ting.


Nyttige Nettverkstiltak

Nå som alle er tilbake fra feriene sine og folk samles igjen, er det gode muligheter for å møte nye mennesker, dele erfaringene dine og lære av andres historier. Du vet aldri når en uformell samtale kan åpne dører til spennende muligheter. Det kan være medstudenter du ikke har snakket med før, noen du møter på treningssenteret eller en person fra workshopen du deltok på og en rekke andre arenaer.


Utforsk Nye Høstutfordringer

Utfordringer er som høstens friske bris - både utfordrende og forfriskende. Dette er en tid hvor det er ideelt å utfordre deg selv på. Se om det dukker opp oppgaver som drar deg litt ut fra komfortsonen, og se om du kan hente noe læring fra disse erfaringene. Kanskje blir du overrasket over hvor mye du vokser ved å prøve nye ting, og at dette vil du prøve igjen.


Uansett om skrittene du tar er små eller store, vil investeringen du gjør nå i karrieren din betale seg rikelig senere. Så krysser vi fingrene for at denne høsten blir en sesong fylt med fremgang, læring og suksess.


Les gjerne også andre innlegg på bloggen vår. Her finner du tips og lærdom for kokker, servitører, studenter, butikkmedarbeider og mye annet!Comments


Do you think you are ready to start working as a waiter now?

bottom of page