top of page

Sommerjobb med Time2staff - Tjen penger imens du reiser!

Updated: Jul 28, 2023

Enten du er en student på jakt etter en spennende sommerjobb eller bare ønsker å tjene litt ekstra penger mens du nyter ferien, bør du sjekke ut jobbene i Time2Staff appen. Nå kan du endelig ta deg en velfortjent ferie samtidig som du tjener penger til å dekke reiseutgiftene. Time2Staff-appen gir deg enkel tilgang til en rekke tilgjengelige jobber som du kan booke i løpet av få sekunder.


Sommeren er endelig her, og det betyr reising, nye opplevelser og en etterlengtet pause fra studiene. Tenk deg å være bartender i Bergen, eller en dyktig barista i solfylte Kristiansand. Kanskje du og vennene dine drømmer om å jobbe på en festival i Oslo?


Kombinere festival og jobb

Forestill deg å tilbringe solfylte dager på stranden og tjene penger på regnfulle dager ved å ta en ekstravakt. Med Time2Staff kan du virkelig få det beste ut av sommeren din. Du får muligheten til å møte nye mennesker på arbeidsplassen, utvide nettverket ditt og skape minner som varer livet ut. Samtidig kan du nyte fleksibiliteten til å utforske nye byer og oppleve alt de har å tilby.


Reise og oppdage nye byer imens du jobber

Med Time2Staff sin utvidelse til flere norske byer, blir det enda enklere for deg å finne sommerjobber mens du reiser. Byer som Bergen, Oslo, Hamar, Horten, Trondheim, Ålesund, Kristiansand og Stavanger er nå tilgjengelige for deg. Enten du utforsker Norges vakre kystlinje eller tar turen til de majestetiske fjellene, kan du finne spennende jobbmuligheter uansett hvor du er.

Så hvorfor ikke gjøre sommeren 2023 til den beste sommeren noensinne? Utforsk nye byer, dra på spennende eventyr og skap minner som vil vare livet ut. Med Time2Staff kan du finne den perfekte sommerjobben som passer akkurat til dine behov og ønsker. Last ned Time2Staff appen og se de spennende jobbmulighetene som venter på deg. Din uforglemmelige sommer starter her og nå!

hhhh
Comments


Do you think you are ready to start working as a waiter now?

bottom of page