top of page

Time2Meet: Møte Noor
Velkommen til vår nye bloggserie Time2Meet! Hver måned setter vi søkelyset på en av de geniale hodene i vårt fantastiske team! I dag møter vi Noor, vår nyeste supportagent-kollega!

Hos Time2Staff er vi ikke bare opptatt av å snakke, men også av å handle når det gjelder mangfold og inkludering. Vi har gjort det til vår oppgave å skape et mangfoldig og inkluderende miljø, både blant appbrukerne og i vårt interne team. Hvorfor det? Fordi vi mener at mangfold er hjørnesteinen i innovasjon. Det er dette engasjementet for innovasjon som har ført til vår eksponentielle vekst i Norge og Sverige.

Gjennom samarbeid med NAV og aktiv deltakelse på jobbsøkerarrangementer som Jobbmessen har vi aktivt søkt etter talenter med ulik bakgrunn som tilfører teamet vårt unike perspektiver. I dag har vi gleden av å presentere Noor, et strålende eksempel på de utrolige talentene vi har hatt gleden av å ønske velkommen om bord. Noor, velkommen til Time2Staff-teamet! Kan du fortelle litt om bakgrunnen og yrkeserfaringen din som førte til at du begynte i Time2Staff? Hva tiltrakk deg til selskapet?


Jeg er glad for å være en del av Time2Staff-teamet, og jeg forteller gjerne mer om bakgrunnen min og hva som førte meg hit. Jeg har en variert bakgrunn fra kundesupport og administrasjon, der jeg har fått verdifull erfaring med å yte utmerket service og håndtere ulike oppgaver på en effektiv måte. Det som tiltrakk meg til Time2Staff, er engasjementet for å sette folk i kontakt med jobbmuligheter som samsvarer med min lidenskap for å hjelpe mennesker med å finne meningsfylte roller.

Personlig forstår jeg hvor vanskelig det er å finne en jobb og bygge en karriere, men med Time2Staff-konseptet, som skaper en bro mellom de ansatte og arbeidsplassen, øker sjansene for å finne en jobb.

Kan du fortelle oss mer om rollen din hos Time2Staff og de spesifikke ansvarsområdene du skal håndtere? Hvilke deler av jobben er du mest spent på?


I min rolle som supportmedarbeider hos Time2Staff er mitt hovedansvar å hjelpe brukerne med spørsmål, løse problemer raskt og sikre en god opplevelse for både kunder og jobbsøkere. Jeg synes det er spesielt spennende å bidra til en positiv brukeropplevelse og hjelpe folk med å navigere effektivt på plattformen.


Når du ser fremover, hva er dine mål og ambisjoner som en del av Time2Staff-teamet? Hvordan ser du for deg å bidra til selskapets suksess og vekst i din rolle?


Når jeg ser fremover, er målet mitt å bidra til Time2Staffs suksess ved å fremme positive interaksjoner og sørge for at brukerne våre får en sømløs opplevelse. Jeg ønsker å spille en nøkkelrolle i selskapets vekst ved å yte eksepsjonell support og bygge sterke relasjoner med brukerne våre. Jeg brenner også for å være en del av dette selskapet fordi jeg tror på det og på hvor stort det kommer til å bli.


Time2Staff er kjent for sine sterke verdier. Hvordan ser du for deg at dine personlige verdier samsvarer med selskapets, og hvordan vil du bidra til å opprettholde og fremme disse verdiene i din rolle?


Time2Staff har sterke verdier som gir gjenklang i meg, særlig når det gjelder åpenhet, rettferdighet og inkludering. Dessuten lærer jeg nye ting hver eneste dag. I min rolle har jeg som mål å opprettholde disse verdiene ved å sørge for at hver eneste brukerinteraksjon er respektfull, åpen og støttende.Har du noen anbefalinger til folk som ønsker å finne skift og jobber, siden du er i kontakt med dem hver dag?


For deg som søker skift og jobber,

Jeg anbefaler at du aktivt utforsker plattformen, setter tydelige preferanser og oppdaterer profilene jevnlig.

Hvis du holder deg engasjert og søker raskt på relevante muligheter, øker sjansene for at du finner den rette jobben.


Jobb er jobb, men kan du fortelle oss mer om deg selv som person og om du har noen vaner du vil dele med oss?


Utenom jobben er jeg lidenskapelig opptatt av å lese og reise. Jeg finner trøst i litteraturen, som fanger fantasien min og gir meg dyp innsikt. Uansett om det er skjønnlitteratur eller sakprosa, hjelper lesingen meg med å utvide horisonten min.

Å reise er mer enn en hobby; det er en transformativ opplevelse. Når jeg utforsker nye steder, blir jeg kjent med ulike kulturer og utvikler meg personlig. Denne lidenskapen preger ikke bare fritiden min, men bidrar også til min profesjonelle og personlige utvikling.


Vi håper du likte bloggen og ble bedre kjent med Noor. Følg med på kommende blogger i fremtiden! En ting til:

Har du ikke appen ennå?

👉Du finner den her HERE!

Husk også å følge oss på:Comments


Do you think you are ready to start working as a waiter now?

bottom of page