top of page

Jobb som kokk og få betalt etter 48 timer

Hos Time2Staff tilbyr vi et mangfoldig utvalg av stillingstitler, inkludert kokk, barista, bartender, servitør, hovmester, event crew, housekeeper og mer! Det beste er at ingen tidligere erfaring er nødvendig for å søke på disse stillingene! Vi tror likevel at forberedelse er nøkkelen til suksess i ethvert yrke, og derfor ønsker vi å dele et eksklusivt intervju med en av våre mest erfarne kokker, som har brukt Time2Staff for å finne ekstra kokker til ulike arrangementer. Jakub deler raust sine verdifulle innsikter og tilbyr essensielle tips for de som booker sine første jobber gjennom Time2Staff, inkludert hvordan man oppnår en imponerende 3-stjerners rangering!


Før vi starter intervjuet - ønsker du å jobbe som kokk?

Sjekk ut Time2Staff her, appen er 100% gratis å bruke.


Hvilke egenskaper er viktige å ha som kokk?

Først og fremst er god erfaring med produktene viktig, god tidskoordinering, arbeide raskt og nøyaktig med å forberede alt som trengs for serveringen.


Hvilke oppgaver utfører du som kokk gjennom Time2Staff?

Som ekstra ansatt hjelper du vanligvis hovedkokken med forberedelser eller servering på hoteller, restauranter og kantiner. Noen ganger må du imidlertid ta initiativet og komme opp med alt selv.


3 tips for hvordan du kan imponere arbeidsplassen?

  1. Kjenn oppgavene dine og utfør dem samvittighetsfullt og raskt.

  2. Jobb engasjert for å bli lagt merke til.

  3. Utvikle ditt eget system som gjør at du raskt kan tilpasse deg ethvert kjøkken, vis kunnskap, men samtidig ydmykhet og ha hyggelig holdning til kolleger - da vil de helt sikkert spørre etter deg i fremtiden.


Hvilke egenskaper ser du etter når du velger mellom kokker for en jobb?

Punktualitet, evne til å organisere arbeid og god tidsstyring, kunnskap om produkter og effektiv behandling og lagring av dem, grunnleggende personlig og yrkeshygiene, kunnskap om bruk av utstyr, gode knivferdigheter og selvstendighet.Jobb som kokk gjennom Time2staff

Hva er viktig for ansatte å gjøre når de kommer til arbeidsplassen?

Be om en detaljert beskrivelse av oppgavene dine. Ordne arbeidsplassen din når det gjelder forberedelse og kutting. Hold øye med tiden og lage mat med bevissthet om antall kunder/gjester.


Hva er viktig å gjøre før man forlater arbeidsplassen?

Sørg for at du forlater arbeidsplassen din ren, og at ingrediensene du har forberedt er merket med dato. Om nødvendig, lag en liste over forberedelser for neste vakt, vær effektiv helt til slutten, og husk å smile ofte, vær høflig - da vil folk huske deg godt, og du vil få bedre vurderinger, flere jobber og kanskje til og med en fast stilling.
Hva bør du IKKE gjøre?

Ikke kom for sent, ikke vær arrogant - la egoet bli igjen ved kjøkkendøren, for du kom hit for å hjelpe, ikke for å redde verden. Ikke diskuter, ikke lek med telefonen, ikke løp rundt på kjøkkenet, ikke glem oppgavene og tiden for å fullføre dem, ikke vær uforskammet mot andre ansatte og gjester. Som en hjelper, ikke ta beslutninger på egen hånd, heller spør lederne.Comments


Do you think you are ready to start working as a waiter now?

bottom of page