top of page

Slik Kan Studenter Enkelt Finne Jobb

Updated: Jul 28, 2023

Studiestart nærmer seg, og i disse dager er det mange nye studenter som forbereder seg til studielivet. I tiden før studiestart er det mye som skal på plass. Som ny student må du kanskje finne leilighet eller hybel, kollektiv, deltidsjobb, og bli kjent med en ny by. Dette kan være tidkrevende og en stor utfordring, spesielt når du flytter bort fra familien for første gang.

I Time2Staff ønsker vi å gjøre overgangen til studielivet så enkel som mulig!

Finn jobber gjennom Time2Staff sin app.
Hvordan finne jobb som ny student?

Å finne jobb som ny student er enkelt med Time2Staff. Last ned appen, opprett en bruker så vil du finne mange ledige jobber å søke på. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å søke på jobber. Finn jobber som passer din timeplan, og du vil få lønnen utbetalt kun 48 timer etter endt arbeidsøkt. Med Time2Staff slipper du å skrive motivasjonsbrev og gjennomføre intervjuer. Slik kan studenter enkelt finne jobb!

Hvilke jobber kan du få gjennom Time2Staff?

Time2Staff tilbyr forskjellige jobber som blant annet bartender, festivalcrew, barista, housekeeper, butikkmedarbeider, servitør, hovmester og kokk. Alle disse stillingene er åpne for søkere uten tidligere erfaring.


Hos Time2Staff kan du jobbe som barista
Hvor mye tjener du gjennom Time2Staff?

Hos Time2Staff vil du tjene mellom 224 til 245 kr per time, avhengig av jobben du søker på. Lønnen blir utbetalt kun 48 timer etter at arbeidsøkten er avsluttet!

Studiestart er en spennende tid i livet

Etter fadderuken faller ting til ro, og du begynner å få en mer stabil og rolig hverdag som student. Som fattig student, kan du se etter en jobb ved siden av for å ha råd til å nyte alt studentlivet har å tilby.Time2Staff-appen er 100% gratis å laste ned og bruke.

Er du klar for å booke jobber?


Comentários


Do you think you are ready to start working as a waiter now?

bottom of page