top of page

Vi åpner opp for heltidssuksess: Time2Staff tar flere skritt i retning av å gi enkeltpersoner mulighet til fulltidsjobb.

Updated: Feb 19


A person looking at a Time2Staff multiple job

Er du sesongarbeider og ønsker å forvandle en korttidskontrakt til en fast heltidsstilling? Overgangen fra korttidsjobber til en vellykket heltidsstilling trenger ikke å være en skremmende oppgave hvis det er Time2Staff-jobber! Med Time2Staff, en plattform som tilbyr fleksible jobber og mange fordeler, kan du sømløst navigere deg fra sesongarbeid og korttidsjobber til en fulltidskontrakt.


Time2Staff appen

Tips om hvordan du går fra fleksible jobber til en vellykket heltidsstilling hos Time2Staff:

Vis deg frem i Time2Staffs fleksible jobber: På tide å bevise hva du er verdt

Når du jobber flere dager i strekk på en restaurant eller i andre sesongbaserte stillinger, bør du maksimere den lille muligheten du har til å vise at du jobber hardt. Bruk Time2Staffs fleksible jobber som passer med timeplanen din, slik at du kan yte det lille ekstra uten at det går på bekostning av tidsforpliktelsene dine. Uansett om du tar på deg ekstra oppgaver, blir lenger eller takler utfordringer med et smil, kan det å vise ditt engasjement åpne dører til en fast heltidsstilling.


Dynamikk for lagspillere: Fra noen skift til fulltidstilpasning

I tillegg til å imponere den som ansetter deg, er forholdet til kollegene dine avgjørende for å sikre deg fulltidsjobb. Time2Staff legger stor vekt på teamarbeid, så sørg for at du utstråler positivitet og hjelpsomhet, selv i utfordrende arbeidsmiljøer. Et godt forhold til kollegene dine er avgjørende for at du skal gli sømløst inn i eksisterende heltidsteam, og dermed sikre at du har gode sjanser til å få 3 stjerner på arbeidsplassen.Noen sier en video

Kompetanseutvikling: Veien til heltidsstillinger

Selv om hardt arbeid og gode relasjoner er grunnleggende, er det viktig at du utvider kompetansen din for å få ettertraktede heltidsjobber. Time2Staff anerkjenner behovet for kontinuerlig forbedring. Benytt deg av mulighetene til å lære utenfor arbeidstiden, følg erfarne kolleger og delta på nettkurs, for eksempel på YouTube. På den måten kan du øke kunnskapen din og gjøre deg til en attraktiv kandidat til neste ledige heltidsstilling.
For å oppsummere,

Din reise fra noen skift til en vellykket heltidsstilling er innen rekkevidde, spesielt med Time2Staff, som leverandør av muligheter, ved din side. Ta imot fleksible jobber, prioriter teamarbeid og invester i kompetanseutvikling for å forvandle sesongjobben din til en stabil og givende karriere. Ved å følge disse retningslinjene kan du sikre deg en fast stilling og trives i en fulltidsstilling som er i tråd med dine ambisjoner. Time2Staff er din partner i arbeidet med å åpne døren til varig karrieresuksess.


Har du ikke appen ennå?

👉 Du kan finne den HER!

Husk også å følge oss på:

Comments


Do you think you are ready to start working as a waiter now?

bottom of page